Vaarwel mijn vriendje

Op 24 april hebben wij afscheid moeten nemen van de King van de stal. Ucento heeft koliek gekregen en helaas kon de dierenarts hem niet meer redden. Ik wil iedereen heel erg bedanken voor de steun die ik en mijn familie heeft gekregen door de intens lieve en  meelevende berichten. Ik merk nu wat voor indruk Cento op andere heeft achtergelaten en dat hij echt een begrip is/was in de paardenwereld. Zoals ik hem zie, als een echte topper die zoveel liefde uitstraalde, zo zien andere hem dus ook.

Lieve Cento,

Ik was nog jong toen ik je kreeg
We hadden snel een band
We haalden samen een hoog niveau
Het beste in het land

Eenkennig was je wel van aard
Maar voor mij had je een zwak
Met jou voelde ik me heel speciaal
En vooral op mijn gemak

Je mocht van ons genieten gaan
Je was van werken vrij
Met Boef, je vriendje, klein van stuk
Gezellig in de wei.

Ik heb zoveel van jou geleerd
Met je souplesse en kracht
Je blijft voor eeuwig in m’n hart
Vaarwel mijn vriend, rust zacht!