Onze paarden op stal

Ucento

Ucento

Ucento is heel apart gefokt met aan moeders kant alleen maar tuigpaardenbloed. Daardoor heeft hij in zijn beweging net een beetje meer kracht dan een ander paard. Hij is erg werkwillig en heeft een super wedstrijdmentaliteit. Nooit wil hij een fout maken en in de proef doet hij er zelf nog een schepje bovenop. In 2010 won ik brons bij de Young Riders op het Nederlands Kampioenschap in de Steeg, en werd ik opgenomen in het Team dat naar het Europees Kampioenschap in Kronberg mocht. Hier behaalde we een zilveren teammedaille en een individuele bronzen medaille. In de afsluitende kur werden we 4e. Daarnaast mochten we Nederland vertegenwoordigen op de World Cup Final voor Young Riders in Frankfurt waar we 4e werden. Na de Young Riders hebben we snel de overstap kunnen maken naar de U25, Grand Prix tot 26 jaar. Hier hebben we onder andere twee keer in Aachen mogen rijden en hebben we veel internationale overwinningen gehad. Na deze laatste jeugdklasse zijn we doorgestroomd naar de Grand Prix.

Dayano

FullSizeRender-10

Dayano is een vreselijk lief paard en een grote knuffel. Hij heeft met rijden een sympathieke uitstraling en valt op door zijn souplesse en ruime bewegingen. Door deze pluspunten is het een genot om mee te werken, zowel in de training als op stal. Hij heeft op 10 jarige leeftijd de overstap gemaakt naar de Grand Prix en dit met erg veel succes. Door zijn instelling, beweging, uitstraling en inzet is het een heel bijzonder paard wat het ver gaat schoppen!

Kind of Magic

Kind of magic
Magic is een paard waar je elke dag met een lach mee omgaat. Hij heeft een onwijs leuk en relaxed karakter. Tijdens het rijden leert hij snel en is leergierig, hij is zeker niet lui maar er kunnen de gekste dingen gebeuren rond de bak en hij zal nooit schrikken. Met zijn jonge leeftijd en weinige ervaring is dat toch wel bijzonder en  dat maakt het nog fijner om met hem te werken. Daarnaast is hij ook nog eens heel mooi!

Kenzi

Kenzi1
Kenzi is met haar jonge leeftijd al erg groot. Het is een mooie merrie die veel kwaliteit heeft. Ze heeft met rijden nog nooit iets slechts laten zien en daarom zeker een talent voor de toekomst. Op stal is ze echt een lieverd en een grote kroelerd. Dingen die ze voor het eerst meemaakt vertrouwt ze niet, maar zodra ze het kent geeft het geen problemen meer. Het is een fijn idee dat zodra je haar vertrouwen wint ze door het vuur voor je zal gaan!

Evita Utopia

evita

Evita Utopia is een talentvolle merrie met veel temperament en is met rijden heel leergierig. Tijdens alle jonge paarden competities die ze heeft meegelopen eindigde ze altijd hoog. Zo scoorde ze 86 punten tijdens de Ibop, werd kampioen in haar klasse op de merrie keuring in 2015 en eindigde op een mooie plaats tijdens de Nederlandse Merrie Keuring in Ermelo. Na haar Lichte Tour debuut in 2018 heeft ze een heftige koliekoperatie gehad en heeft dit wonder boven wonder overleeft. De training wordt weer opgebouwd en hopelijk kan ze weer presteren op internationaal niveau! 

Boef

Boef

Boef was mijn eerste pony. Ik kreeg hem van opa en oma toen ik zeven werd, Boef was toen drie. Samen hebben we alles moeten leren en alle klassen doorgelopen. In alle klasse werden we regio kampioen of reserve kampioen, vanaf de L zijn we ook ieder jaar op de kampioenschappen in Ermelo aan start gekomen. Hoogtepunt was opname in het B-kader. De eerste keer dat zoiets gebeurt is altijd het leukst. Boef staat nu nog steeds bij ons op stal en is nog steeds succesvol in de sport onder een andere ruiter.