Onze paarden die zijn verkocht

Valenciano

valenciano_site

Valenciano kocht mijn vader op de Select Sale in Den Bosch. Nadat hij het verrichting onderzoek had gelopen in Ermelo kwam hij bij ons. Het is het mooiste paard wat ik tot nu toe gehad heb. Ik heb hem een paar keer in de M gestart en alle keren won hij. Omdat ik met de internationale wedstrijden veel weg was en het erg druk had is hij verkocht en doet het nu ook nog erg goed!

Tess

tess_site

Tess is de dochter van Xena en draaft net zo als haar vader Lancet. Ze heeft tot haar vijfde jaar bij ons thuis gestaan en we hebben haar zelf zadelmak gemaakt. Doordat ik een hele drukke tijd had met veel junioren wedstrijden en ik te weinig tijd had om haar de aandacht te geven die ze verdiende is ze 2 jaar in training geweest. Op haar zevende kwam ze terug en heb ik haar een paar keer succesvol in de Z2 gestart. Op een gegeven moment hoorde we dat een pony ruiter een fijn junioren paard zocht en hebben we contact opgenomen. Ze reden er zo op weg en de koop was snel gesloten.

Ziva

ziva_site2

Ziva hebben wij zelf gefokt en komt uit Tess, wat weer de dochter is van Xena. In Ziva zien we erg veel van de vechtersmentaliteit van haar oma terug. Een groot paard met heel veel kracht en veer in haar beweging. Ze heeft veel aanleg voor de verzamelde oefeningen. Ze let wel erg op de dingen omhaar heen maar is voor een Jazz wel moedig. Als ze iets ziet maakt ze zich heel groot en loopt nog eens extra over de benen. We hebben haar op 5 jarige leeftijd verkocht aan Sietske de Man en loopt nu succesvol in de Lichte Tour.

Solino

solino_site

Solino kreeg ik te rijden van Monica Koole met de bedoeling dat hij verkocht zou worden. Ik heb hem een tijdje in training gehad en hem in de klasse Z1 succesvol uitgebracht. Waaronder resultaten als kring kampioen en regio kampioen van Zuid Holland. Net voor het Nederlands Kampioenschap is hij verkocht naar San Francisco en presteert daar nu ook top!

Azzurro

Azzuro

Azzurro is een heel stoer paard. Zowel in zijn uitstraling als zijn karakter. Maar naast zijn stoere gedrag is hij wel een innemende persoonlijkheid. Hij heeft met geen enkele oefening moeite en is een paard met veel aanleg voor de piaff en passage. Hoe moeilijker het in de training wordt hoe interessanter hij het vindt en moeten we hem vaak een beetje afremmen dat hij niet teveel gaat doen. We rijden nu succesvol Grand Prix.

Fiasita

fiesta

Fiasita hebben wij zelf gefokt uit Xena. Het is een sterk paard met een sterke beweging. Ze is erg werkwillig en makkelijk in de omgang, zowel tijdens het rijden als op stal. Ze kan makkelijk sluiten en laat nu al veel aanleg zien voor de moeilijkere oefeningen. Het is een bijzonder lief paard en fijn om mee te werken. Helaas kreeg ze een blessure voordat ik haar in de hogere dressuur klasse wilde gaan starten. We hebben de beslissing gemaakt om  haar naar goede vrienden te brengen als fokmerrie. Haar eerste veulen is van Toto Jr. en zal in het voorjaar 2019 geboren worden.