Mijn merchandise is te bestellen!

Eindelijk is het zover! Mijn eerste merchandise is te bestellen in mijn webshop. Lang gedacht of ik dit wel echt wilde en of ik daar de tijd, energie en geld in wilde steken. Maar ik merkte dat er steeds meer naar gevraagd werd en dat veel mensen heel enthousiast reageerde als ik er over begon. Dus beetje bij beetje kreeg het wat vorm en nu is het dan online.

Mijn visie erachter is precies zoals ik ben. Fun, sportief, maar wel chique. De kleuren combinatie maakte het voor mij anders dan wat bij andere paarden instagrammers en youtubers te koop was. En deze eerste collectie zou ik ook met veel plezier dragen. Dus zo werd het uiteindelijke ontwerp en herkenbaar is natuurlijk mijn mooie DVM logo. Wat ik tot nu toe merk is dat alle leeftijden ethousiast zijn, zowel jong als oud. De reden is vooral de opdruk, welke geborduurd is, je loopt niet met mijn volledige naam en het valt niet op dat er DVM in staat, maar toch heb je iets van mij.

Ik ben onwijs trots en als dit goed ontvangen wordt zal er veel meer komen. Ik heb al veel leuke ideeen en kan niet wachten om dit uit te werken. Via deze website kan heel makkelijk de trui en/of polo besteld worden en in de maattabel is goed te zien welke maat het beste zal passen.