Magic zijn wedstrijd debuut

Ik ben zelf al een tijdje gestopt met het rijden van mijn jonge paarden. Hierin heeft mijn moeder een grote rol gespeeld bij het overnemen van de training. Helaas door een blessure van mijn moeder kon zij niet zo intensief rijden als dat ze zou willen. Gelukkig wilde Shanika de Bruijn Kind of Magic rijden onder begeleiding van mijn moeder en mij! Het was eigenlijk gelijk een goede match en daardoor voor mij ook alleen maar extra leuk om mijn paard zo met iemand anders bezig te zien.

Shanika lest al heel lang bij mij met haar eigen paarden en zij heeft mijn pony Boef ook gereden en is samen met hem Z geworden met veel kampioenschappen en overwinningen. Toen Boef met pensioen ging en Shanika over naar de paarden is ze wekelijks fanatiek blijven lessen en nu ook met Magic pakt ze alles heel serieus op.

Zowel Shanika als Magic zijn als combinatie erg vooruit gegaan in een hele korte tijd en ze is zelfs gaan oefenen op vreemd terrein. Dit ging allemaal zo goed dat de eerste wedstrijd al een feit is. Met mega scores van 68% en dik 71% hebben ze tijdens hun debuut in de L1 2 eerste plaatsen gereden.

Zie de YouTube video om hier meer over te zien.