Baby op komst!

Het grote nieuws is eruit! Ik en mijn vriend Koen verwachten ons eerste kindje in februari. Vooral op mijn Youtube kanaal, welke ook makkelijk te vinden via mijn website, neem ik iedereen mee in de grote dingen die wij meemaken rondom mijn zwangerschap. Video’s over onder andere hoe wij het nieuws aan onze familie vertelden en de reacties hierop, de “gender reveal” en we met onze vrienden en familie zagen welke kleur ballonnen uit de doos kwamen ( roze of blauw ).

Ook laat ik in video’s zien hoe mijn laatste keren paardrijden was en wat er nu  met mijn paarden gedaan wordt nu ik tijdens de laatste weken zwanger zijn niet meer rij.

Ik heb in de maanden als ik wat liet zien op Instagram of YouTube enorm lieve leuke en meelevende berichtjes en reacties gekregen en dat vind ik echt speciaal! Dat maakt het allemaal wat minder spannend en heel veel leuker! Bedankt daarvoor!