Kenzi haar eerste wedstrijd

Kenzi heeft haar eerste jonge paarden competitie gelopen, maar dit wel zonder mij. Tijdens het slechte weer van de winter hebben wij haar naar Lars op ‘t Hoog gebracht. Hij heeft veel ervaring met jonge paarden en heeft een fijne accomodatie waar doorgewerkt en doorgetraind kan worden. We merkte dat Kenzi een paard is wat houd van regelmaat en rust om haar  heen. Met de buitenbak en wat daar omheen gebeurt als het slecht weer is geeft dat af en toe wat spanning bij haar op dit moment.

Lars haf haar een aantal weken gereden en kon er onwijs goed mee. Hij keek goed aan wat ze nodig had en Kenzi had het erg naar haar zin, we zijn een aantal keer wezen kijken en het ging erg goed! Ook nam hij haar al mee naar de buren om haar een keer op ander terrein te laten wennen. Wij waren super blij om te merken hoeveel tijd hij erin stak om haar alles goed aan te leren en met alle rust alles te laten wennen.

Hij bood aan haar voor te stellen bij een jonge paarden competitie in Berlicum en had haar ingeschreven omdat het in de training erg goed ging. Kenzi is natuurlijk een erg mooi paard met 3 goede gangen, dus wij vonden het ook leuk om te zien wat een jury van haar zou vinden.

Zij waren erg positief en vonden haar een interessant paard. Ze kreeg een 9 voor de draf en eindigde uiteindelijk op een 4e plaats!

Wil je weten hoe het allemaal is gegaan en hoe ze heeft gelopen? Dit heb ik natuurlijk opgenomen en een leuke video van gemaakt. Ga naar mijn YouTube kanaal en bekijk de video. Via deze link kan het ook!

https://www.youtube.com/watch?v=fvDMqVYJduA&t=219s