Coverboy & girl

Het is altijd heel gaaf als je ineens jezelf op de voopagina van een magazine ziet voorbij komen. Eerder al een grote mooie foto met Azzurro op de cover van De Hoefslag en dit keer met een mooie actie foto van Dayano. Deze foto was gemaakt door Made by Jessy voor de 30 dagen challenge vanuit Dressuurmagazine. Dit was een youtube serie over verschillende manieren hoe je je paard africht in 30 dagen. Hierbij werden ook foto’s gemaakt voor het magazine en ze hadden de schouderbinnenwaarts foto gekozen voor de cover!

Het magazine lag ook in de winkels van Vingerling. dat was nog extra leuk! Binnenin kwam Evita Utopia ook nog aan bod, ook met een mooie foto. Dit was een interview met mij over het revalideren van toppaarden. En nog een recentie over de Bucas Recuptex deken.

Naast dat ik het heel erg leuk vind, vind ik het ook heel leuk voor mijn sponsoren. Een voorpagina en binnenin foto’s met hun producten is toch fijn voor hun en ook fijn voor mij dat ik hun die pr kan geven op deze manier! Dat ik dat terug kan doen voor alles wat zij doen voor mij.