Azzurro verkocht naar Japan

Het doet natuurlijk veel verdriet, een paard dat bij de familie hoort, die al 11 jaar op stal staat en waar je veel met mee heb gemaakt. Maar toch hebben we de beslissing gemaakt om Azzurro een heel fijn nieuw huis te geven. Ik leg het allemaal uit in een YouTube video die te vinden is via deze link https://www.youtube.com/watch?v=-i_SKKmBLek&t=227s

Kort uitgelegd waarom hij deze reis gaat maken.

Wij werden gebeld door iemand die Azzurro goed kent en had een mevrouw die een leermeester zocht en hij dacht dat Azzurro perfect zou kunnen passen. Na overleg en gekeken naar mijn toekomst in de sport en prive en de toekomst van de stal lieten we haar vrijblijven Azzurro proberen. Als het van onze kant niet fijn zou voelen en Azzurro zou aangeven het niet te vinden passen zouden we er niet mee doorgaan. Maar na het zien van het rijden en het vele vragen naar waar hij terecht zou komen hebben we toch de verkoop door laten gaan. Hij krijgt het onwijs goed en wordt als een soort koning naar zijn nieuwe thuis gehaald. Ze nemen alles van ons over, voerschema’s, merk voer, trainingsschema en ze kopen zelfs hetzelfde zadel.

Wat wij spannend vinden is natuurlijk dat hij de vliegreis moet maken en dat hij zover weg gaat. Maar ook hier hebben we research naar gedaan en dit zag er allemaal heel goed verzorgd uit.

We hebben met zn alle veel meegemaakt met Azzurro en het was eigenlijk het paard van mijn moeder. Zij deed hem grotendeels trainen en ik ging met hem lessen en reed de wedstrijden. Het was een talentvol paard wat nergens moeite mee had. Wel had hij af en toe een wat grote mond en was hij best dominant, maar dat maakte hem ook de mooie macho Azzurro.

We gaan hem natuurlijk onwijs missen, wat we nu al erg doen en hopen dat hij een geweldig leven verder krijgt!! Doei lieve Azzurro