Eerste Go Social Party!

De eerste editie van de Go Social Party is een feit! Go Social Talents is het managment wat mij begeleid in mijn social media carriere. Dit jaar was het dan zover, een groot paarden youtubers evenement met de meeste paarden youtubers en instagrammers die er op dit moment zijn en aangesloten zijn bij de Go Social Talents.

We werde gastvrij ontvangen bij Klein Oever in Balkbrug, daar werd de accomodatie verbouwd naar een evement waar ongeveer 1000 bezoekers konden genieten van alle shows, merchandise stands en nog veel meer! Aan de ouders was ook gedacht en zij konden lezingen volgen en even ontspannen met een drankje in de parentslounge.

Ik had voor het eerst een eigen DVM merchandise stand en vond dat eerlijk gezegd onwijs spannend. Dit omdat er heel veel geregeld voor moest worden en gepland. Gelukkig was Frontriemenshop.nl er om mij te helpen, zij hebben dit vaker gedaan en zouden custom made shirts bedrukken in de stand. Ik had dit verzonnen omdat er al veel maten van mij merchandise was uitverkocht. Een groot succes was het uiteindelijk en is het alle stress waard geweest. Naast de merchandise stands stonden er nog meer stands om lekker te kunnen shoppen, Epplejeck, Harry’s Horse en De Boer Horsetrucks waren ook van de partij en deden ook leuke dingen zoals spelletjes, t-shirts kleuren en winacties!

Natuurlijk deed ik, net zoals alle andere YouTubers en Instagrammers, een show. Ik had Dayano meegenomen en vond dit een goede oefeningen voor hem. We deden een dressuurshow met aansluitend een kur op muziek op Grand Prix niveau, dit was de eerste keer een Grand Prix kur voor Dayano en het ging fantastisch!!

Natuurlijk staan de leuke foto’s op Instagram en heb ik een leuke video gemaakt.

Ik vond het bijzonder om dit mee te maken en ik het is geweldig om te zien dat er meiden zijn die jouw merchandise aan hebben en dit met trots dragen en komen laten zien. Het voelt erg dankbaar en ik ben daar weer dankbaar voor.

Bekijk de video via deze link! https://www.youtube.com/watch?v=V56rRgtyd68&t=459s

De hele demonstratie met de hele kur op muziek kan je zien via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=L_g03GuP0wA